Geef jij ook een helpende hand aan de Gentse ziekenhuizen?

Sinds de uitbraak van de Covid-19-crisis weten we allemaal wie onze echte helden zijn: artsen, verpleegsters en verplegers, ambulanciers en de vele andere zorgverleners die zich al weken de klok rond voor ons inzetten. Met risico’s voor hun eigen gezondheid.

De appreciatie en solidariteit in ons land is groot.

Maar de nood in de Gentse ziekenhuizen is hoog.

Daarom nam de in Gent gevestigde hulporganisatie Helping Hands Belgium (HHB) het initiatief voor een steunactie voor deze professionals. Samen met een aantal verenigingen en ondernemers willen we ons steentje bijdragen voor de professionals in de vier Gentse ziekenhuizen.

Dat doen we door geld in te zamelen.

Er dreigen binnenkort grote tekorten aan noodzakelijk medisch materiaal, zoals mondmaskers en handschoenen. Die zijn echter noodzakelijk opdat de zorgverleners hun belangrijke werk kunnen blijven doen.

Daar kunnen wij, met zijn allen samen, iets aan doen.

We hebben allemaal wel al gehoord van kennissen, vrienden of familieleden die tegen het corona-virus strijden. Morgen kan het ook onze beurt zijn.

De vier Gentse ziekenhuizen – AZ Jan Palfijn, AZ Maria Middelares, AZ Sint-Lucas en UZ Gent – onthaalden ons initiatief alvast enthousiast. Ook stad Gent steunt de actie.

Wil jij ook deelnemen aan onze actie? Schrijf een bedrag over op het rekeningnummer van Helping Hands Belgium.

Met vele helpende handen, kunnen we samen corona bestrijden. Draag zorg voor jezelf en je omgeving.


© 2017 Veli Yüksel. Alle rechten voorbehouden. Design: Nielsen De Wilde.