Gentse CD&V brengt ook alle vergoedingen naar buiten

23 februari 2017, De Standaard: Ook oppositiepartij CD&V zal alle vergoedingen die de Gentse mandatarissen ontvangen openbaar maken. Dat zegt fractievoorzitter Veli Yüksel. Lees hier meer.

Veli Yüksel in “De Meulemeester in debat”

Veli Yüksel, leider van de CD&V-fractie in de Gentse gemeenteraad, was deze namiddag te gast bij het VTM-programma “De Meulemeester in debat”. Hij zat er tegenover schepen Filip Watteeuw.

Veli Yüksel pleitte voor transparantie op alle niveaus, ook voor substructuren, en hoopt ook dat de Kamercommissie duidelijk maakt wat kan en niet kan. ‘Het is evident dat die zaken, die uitwassen uit het verleden, echt tot het verleden moeten behoren’.

Lees meer in De Standaard. Bekijk het hele debat hier.

OPINIE: “Hoe belangrijk is de NAVO nog voor Donald Trump?”

“Het is de hoogste tijd voor de NAVO om zichzelf heruit te vinden,” schrijft CD&V-Kamerlid Veli Yüksel vandaag in “Knack”.
Lees meer op de website van Knack.

Toespraak nieuwjaarsreceptie Gent 28 januari 2017

nieuwjaarsreceptie 1

Toespraak nieuwjaarsreceptie Gent 28 januari 2017

Toespraak nieuwjaarsreceptie Gent 28 januari 2017

Dames en heren, beste vriendinnen en vrienden.
Mijnheer de vice-premier
Mijnheer de staatssecretaris

2016 was een verschrikkelijk jaar, dat is overduidelijk, daarom wil ik daar verder geen woorden aan vuil maken. Daarom hoop ik dat 2017 op menselijk vlak een warmer en veiliger jaar wordt waar we opnieuw kunnen dromen.
Dat 2017 ook het jaar wordt van solidariteit, verbondenheid en respectvol omgaan met elkaar binnen elke organisatie en vereniging waar we actief zijn en verantwoordelijkheid nemen.
Lees verder …

Defecte roltrap in het station Gent-Dampoort

???????????????????????????????Een herstelling van de roltrap in Gent-Dampoort is niet onmiddellijk in zicht.
De roltrap is gebouwd in het jaar 1973 en bepaalde onderdelen zijn moeilijk te vinden. De onderhoudscontractant van NMBS moet vaak lang wachten op wisselstukken om een roltrap te kunnen herstellen.

 

 

 

Lees verder …

Foto's

Meer foto's >

Netwerk

Nieuwsbrief

Uw naam

Uw email

Agenda